Piškotki

Piškotki

Kaj je piškotek?


Piškotek je majhna datoteka, ki običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Piškotki so v prvi vrsti namenjeni zagotavljanju delovanja spletne strani. Poleg tega lahko z njimi zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.

Kje se piškotki uporabljajo na naši spletni strani?

Na spletni strani uporabljamo dve skupini piškotkov. Prvi so nujno potrebni za delovanje spletne strani, brez katerih ni možno zagotoviti storitev (sem spadajo na primer identifikacija posamezne brskalne seanse). Druga skupina piškotov je namenjena izboljšanemu delovanju spletne strani. Med te piškotke spada spletna analitika, katera nam omogoča primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev.

Bistveni

Bistveni piškotki omogočajo osnovne funkcije in so potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta.

WooCommerce

ImeWooCommerce
PonudnikOwner of this website
NamenTrgovini pomaga določiti, kdaj se spremeni vsebina / podatki košarice. Vsebuje edinstveno kodo za vsako stranko, tako da ve, kje je mogoče najti podatke o vozičku v bazi podatkov za vsako stranko. Strankam omogoča, da zavrnejo obvestila trgovine.
Ima Piškotkawoocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_, woocommerce_recently_viewed, store_notice[notice id]
Iztek Veljavnosti PiškotkaSession / 2 Days

Paypal

ImePaypal
PonudnikPaypal
NamenNa spletnem mestu podpira plačilne storitve PayPal.
Gostitelj(i).paypal
Ima Piškotkats, ts_c, [hash]
Iztek Veljavnosti Piškotka356 days

Wordpress

ImeWordpress
PonudnikLastnik spletne strani
NamenWordPress nastavi ta piškotek, da preveri, ali so piškotki v brskalniku omogočeni, da uporabnikom nudijo ustrezno uporabniško izkušnjo.
Ima Piškotkawordpress_test_cookie
Iztek Veljavnosti Piškotkasession

Statistika

Statistični piškotki zbirajo podatke anonimno. Te informacije nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran.

Marketing

Tržne piškotke uporabljajo neodvisni oglaševalci ali založniki za prikazovanje prilagojenih oglasov. To storijo tako, da obiskovalcem sledijo po spletnih mestih.

Zunanji Mediji

Vsebina iz video platform in družabnih omrežij je privzeto blokirana. Če so piškotki zunanjih medijev sprejeti, dostop do te vsebine ne zahteva več ročnega soglasja.

Zgodovina vaših privolitev:

DatumVerzijaPrivolitve

Če želite spremenit svojo privolitev piškotkov, lahko to naredite tukaj